Waarom is onze friet zo lekker?

De aardappelen die we bij Puur gebruiken komen wekelijks al gewassen bij ons binnen. Deze snijden wij met onze frietsnijder in mooie dikke frieten met schil of in dunne Franse frieten. De verse frieten worden dan direct op een lage temperatuur ondergedompeld in 100% plantaardige frituurvet. Vervolgens laten wij de friet minimaal een half uur afkoelen. Nadat de friet is afgekoeld is het klaar om het af te bakken op een hoge tempratuur. Het resultaat ? Een lekker vers frietje!

Wij staan voor kwaliteit.

Wist u dat veel producten bij de lokale slager vandaan komen? Bijvoorbeeld de hamburgers, gehaktballen, pulled chicken, pulled pork en nog meer producten komen hier vandaan. Dit bereiden wij allemaal op de bakplaat om het vlees goed tot zijn recht te laten komen. Voor het frituren van de friet en snacks gebruiken wij enkel Grenade Gold frituurolie van het merk Levo, te Franeker gevestigd. Deze olie is uitermate geschikt voor de verse friet en snacks en tevens 100% plantaardig. De sausen die wij gebruiken zijn voornamelijk van het merk Oliehoorn, of maken wij zelf.

Wij kijken Groen.

85 % van onze verpakkingsmateriaal is milieuvriendelijk. Helaas hebben wij nog enkele plastic verpakkingen, omdat hier nog geen goede alternatieven voor zijn. Ons streven is om in 2021 alleen nog maar gebruik te maken van milieuvriendelijke verpakkingsmateriaal. Wij houden daarom goed de trends op dit gebied in de gaten.

Maandspecial.

Wij proberen het menu regelmatig aan te passen naar de behoefte van de klant. Zo ziet u af en toe wat verdwijnen, of een nieuwe snack toegevoegd. Daarnaast hebben wij elke maand een special. Zo zijn er al de Puur burger, kapsalon en spareribs voorbij gekomen. Wij zitten vol inspiratie en zullen u daarom maandelijks met nieuwe specials verrassen. Leuk weetje! De specials zijn huisgemaakt.

Gevarieerd aanbod.

Wist u dat wij niet alleen friet en snacks aanbieden? Wij hebben momenteel een kleine kaart voor de visliefhebbers. Zo kunt u bij ons terecht voor een lekkere portie kibbeling of lekkerbekje. Ook voor dit menu zal gedurende de tijd het aanbod veranderden: nog een reden om onze menukaart goed in de gaten te houden!

Daarnaast hebben wij altijd een aantal Halal snacks in ons assortiment. Dit zijn niet altijd dezelfde snacks, daarom raden wij u aan dit na te vragen bij één van onze frietartiesten.

Verder hebben wij een ruime keuze op het gebied van vegetarische snacks. Deze snacks zijn niet alleen lekker voor de vegetariërs onder ons. Doe eens gek, en bestel bijvoorbeeld eens de oude kaas kroket.